Tielt De Vitabiskoek

Ann De Craemer

Schrijfster Ann De Craemer heeft een passie voor wandelen en fotografie. Elke week maakt ze in Tielt een beeld waarover ze haar gedachten deelt.

"The Happy Family"

Open Brief

Vandaag woensdag 15 mei is het de internationale dag van het gezin en naar aanleiding daarvan schreef Dominique Van Merris onderstaande ode aan het gezin. De Brugse huismoeder is voorzitter van Vincentiusbeweging West-Vlaanderen.

Molwatcher Marc Denys in gesprek met Elisabet, de Mol 2019

Marc Denys

Zondagavond viel het doek over het zevende seizoen van 'De Mol', het vierde op Vier. Jullie molwatcher had de eer om Elisabet Haesevoets persoonlijk te confronteren met haar Vietnamese mollenstreken. In 15 vragen en antwoorden zal je bewondering voor de Mol van dit seizoen alleen nog maar toenemen. Onvoorbereid uitgroeien tot beste Mol ooit: RESPECT! En tussen ons: in het echt is de blonde spoedarts nog knapper en charismatischer dan op televisie.

De wondere wereld van Luc: "Moeders zijn de echte helden"

Luc Dufourmont

Echt rustig is het nooit in het hoofd van Luc Dufourmont. Sommigen noemen het een afwijking, anderen een gave. In deze column neemt hij ons elke week even mee in zijn denkwereld. Soms grappig en dan weer intriest, maar altijd recht uit het hart en met een flinke dosis buikgevoel.

Strafvermindering om te felle verdediging

Jan Gheysen

Het doek is eindelijk gevallen. Zeven jaar nadat de moord werd uitgevoerd, liggen de straffen vast voor de beramers van de Kasteelmoord. Of toch zo goed als. Een van de veroordeelden overweegt om naar cassatie te trekken. Maar dat zal niets veranderen aan de straf voor de spil van de hele zaak, dokter Gyselbrecht.

Tielt De poëzie van een verkeersbord

Ann De Craemer

Schrijfster Ann De Craemer heeft een passie voor wandelen en fotografie. Elke week maakt ze in Tielt een beeld waarover ze haar gedachten deelt.

Brugge Lief

Liesa Naert

Actrice Liesa Naert woont in Gent, maar is van Brugge. Afwisselend met Xavier Taveirne schrijft ze een column.

Gits Mooi en meedogenloos: Elisabet is de Mol 2019

Marc Denys

Vanavond kwam eindelijk het antwoord op de vraag die ons al wekenlang bezighield. Tijdens een werkelijk adembenemende finale kwam de Mol bovengronds en ontving de winnaar een dikke vette cheque waar 34.050 euro op vermeld stond. Bas uit Gits was de kandidaat die met lege handen achterbleef, maar kon terugblikken op een fantastisch avontuur!

Gits Molwatcher Marc Denys blikt vooruit op finale: "De Mol Bas net op tijd ontmaskerd"

Marc Denys

Zondag kijken spoedarts Elisabet, headhunter Bas en piloot Axel elkaar voor de laatste keer in de ogen voor een ongetwijfeld superspannende finale. Bij het zien van de eerste beelden, belooft het spektakel uit te groeien tot dé tv-gebeurtenis van het jaar, hét event dat je zeker niet mag missen. Wie gaat er naar huis met het geld? Wie is de Mol? Een laatste vooruitblik!