Oostends helikopterbedrijf NHV is Trends Ambassadeur 2013

Redactie KW

Noordzee Helikopters Vlaanderen (NHV) uit Oostende is de snelste groeier bij de grote bedrijven in Vlaanderen en Brussel. Donderdagavond werd het bedrijf bekroond als Trends Ambassadeur.

NHV mocht de prijs ontvangen in Brussel, in Tour & Taxis. Het Oostendse bedrijf NHV verhuurt een dertigtal helikopters met piloten en technici voor opdrachten op boorplatformen, voor ziekenhuizen of bij reddingsacties.

De voorbije jaren kende vooral de olie- en gassector een sterke groei. In 2012 haalde NHV een omzet van 65 miljoen, waarvan 40 procent kwam van personeelstransport van en naar West-Afrikaanse boorplatformen.

Andere categorieën

In de andere categorieën – die van middelgrote en kleine ondernemingen – ging de Ambassadeurstitel niet naar een West-Vlaams bedrijf. In de categorie Middelgrote Bedrijven haalde het Brusselse Bezoom de Ambassadeurstitel binnen.

Janssens Field Services (JFS) kwam bij de kleine ondernemingen als Ambassadeur uit de bus. Het Antwerpse bedrijf levert diensten aan de telecomsector, bijvoorbeeld de installatie van kabels, maar ook callcentra en logistiek.

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht.

Oostends helikopterbedrijf NHV is Trends Ambassadeur 2013

Bekijk hier de reportage

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier