VIDEO Geparkeerde Polo anderhalve meter korter na aanrijding, bestuurder Mercedes lichtgewond

Redactie KW

Donderdagavond gebeurde even na 22 uur een bijzonder zwaar ongeval op de Gistelsesteenweg op de grens van Brugge en Varsenare.

Een Mercedes terreinwagen die in de richting van Brugge reed kwam in aanraking met een vluchtheuvel. Daardoor ging de wagen van de weg af en reed er in op een geparkeerde wagen. De klap was enorm. Van de kleine VW Polo die aangereden werd bleef werkelijk niets over.

De wagen werd door de impact weggeslingerd en kwam een tiental meter verder op het fietspad terecht. Hij raakte daarbij frontaal nog een boom. De zware SUV kwam tot stilstand op 10 cm van een boom. De bestuurder van de Mercedes kon door buurtbewoners, die door de enorme klap naar buiten waren gekomen, uit zijn auto geholpen worden. Hij werd naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn verwondingen vallen dankzij zijn stevige auto mee. Door het ongeval was de Gistelsesteenweg in beide richtingen voor alle verkeer afgesloten. De brandweer zorgde voor signalisatie en reinigde de weg die met brokstukken bezaaid lag. De politie deed de nodige vaststellingen.

(JVM)

https://www.youtube.com/watch?v=tPtZouLueR8

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier