Verreiker kantelt in Oudenburg en belandt op geparkeerde wagen

05/12/18 om 14:35 - Bijgewerkt om 14:34

In de Hoogwegel in Oudenburg is woensdagmorgen een verreiker gekanteld en op een geparkeerd voertuig terechtgekomen. De schade aan de wagen is groot.

Verreiker kantelt in Oudenburg en belandt op geparkeerde wagen

© Foto DJ

Aannemers zijn er momenteel bezig aan de afwerking van nieuwe rijwoningen in de Hoogwegel. Bij het verplaatsen van een balustrade liep het fout. De verreiker kantelde en belandde op een geparkeerde auto. "Ik was in een winkel toen het ongeval gebeurde. Een buurvrouw bracht me op de hoogte. Ik ben meteen naar huis gekomen en zag de ravage", zucht Filip Deplancke, eigenaar van de wagen.

"De bestuurder zei nog "sorry" achteraf, maar daar koop ik geen brood mee natuurlijk. Het lijkt me sowieso niet slim om met dergelijk voertuig te rijden als de arm uitgeschoven is. Dat is om problemen vragen".

De schade aan de auto van Filip is groot. "Perte totale, vrees ik. We zullen nu afwachten wat de verzekeringen zullen zeggen, maar leuk is dit in elk geval niet".

(DJ / foto DJ)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!