Tramverkeer tussen Knokke en Zeebrugge hele dag onderbroken door afgebroken bovenleiding

15/01/19 om 10:32 - Bijgewerkt om 11:55

Dinsdag zal het tramverkeer tussen Knokke en Zeebrugge door een breuk in de bovenleiding de hele dag onderbroken zijn, dat laat De Lijn weten.

Tramverkeer tussen Knokke en Zeebrugge hele dag onderbroken door afgebroken bovenleiding

© JVM

De tram die richting Knokke reed raakte even na 9 uur de bovenleiding waardoor die afbrak en de tram tot stilstand kwam. Omdat de hoogspanningsleiding op de tram terecht kwam, werden de hulpdiensten verwittigd. De reizigers mochten de tram niet verlaten tot de diensten van de lijn ter plaatse waren en zij de situatie veilig genoeg bevonden om de passagiers te laten uitstappen. Niemand raakte gewond. Momenteel rijden er vervangbussen op het traject. De technische dienst van De Lijn is momenteel bezig met de nodige herstellingswerken uit te voeren.

Het tramverkeer zal voor de rest van de dag onderbroken blijven, laat De Lijn weten. Pendelbussen zullen reizigers voorzien van transport tussen het station van Knokke en de Duinse polder.

(JVM)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!