Pascal Lannoo vecht terug twee maanden na gasontploffing: "Ik heb heel veel geluk gehad"

17/01/19 om 20:15 - Bijgewerkt om 14:13

13 november 2018 zal altijd in het geheugen van Pascal Lannoo gegrift staan. Bij een hevige gasontploffing op zijn hoeveslagerij raakte de man zwaar verbrand, maar hij vecht terug. Deze week opende hun frituur in Koolskamp opnieuw de deuren, volgende maand verhuist hij zijn bedrijf naar een nieuwbouw in Pittem én binnen zes weken bevalt zijn vrouw van hun eerste kindje. "Ik hoop dat 2019 een rustig en vooral veilig jaar wordt."

Pascal Lannoo (33) is iemand die het vizier resoluut op 'vooruit' heeft staan. In 2008 ging hij van start met zijn hoeveslagerij De Plaetse Molen en gaandeweg breidde hij zijn activiteiten uit met onder andere mobiele frituren en Molenburgerwagen, een stevig uitgebouwde traiteurdienst en een groothandel voor de horeca. "In juni 2017 nam ik samen met mijn partner Goedele Denys (27) ook Frituur Niek in Koolskamp over. Die doopten we om tot Frituur en Eethuis De Sens Unique", vertelt hij trots.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!