Motorfietser gewond na zwaar ongeval in Bredene

13/02/19 om 10:21 - Bijgewerkt om 10:20

Op de grens tussen Bredene en De Haan gebeurde woensdagmorgen omstreeks 8 uur een zwaar ongeval tussen een motorfiets en een auto.

Motorfietser gewond na zwaar ongeval in Bredene

© BB

De motorfietser reed op de Brugsesteenweg in de richting van Brugge en werd aangereden door een voertuig dat uit de Duiveketestraat kwam en de Brugsesteenweg wou kruisen.

De motorfietser, een 31-jarige man uit Bredene, kwam hard op de grond terecht na de aanrijding en zijn motor raakte zwaar beschadigd. De MUG-heli vloog meteen ter plaatse. Het slachtoffer werd er verzorgd door de MUG-artsen en met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Volgens de politie is er geen levensgevaar.

Motorfietser gewond na zwaar ongeval in Bredene

© BB

De personenwagen kwam tegen een muur van een brug terecht en is total loss. Ook de airbags traden in werking. De 32-jarige bestuurder, een man uit Bredene, leek schijnbaar ongedeerd maar werd uit voorzorg toch naar het ziekenhuis overgebracht. De politie van Bredene/De Haan kwam ter plaatse voor de nodige vaststellingen en liet beide voertuigen takelen.

(BB)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!