Marc 'Morgan' Cocquyt uit Tielt: "Frederick zal verder leven in zijn pasgeboren dochtertje"

08/03/19 om 07:15 - Bijgewerkt op 07/03/19 om 15:32

Al wie Frederick Cocquyt in het hart draagt, heeft er een heel emotionele week opzitten. Maandag werd de aanrijder van de 36-jarige Tieltenaar veroordeeld voor het ongeval dat Frederick het leven kostte en daags nadien beviel zijn partner van hun eerste dochtertje Aukje. "Het is nog altijd niet te vatten dat Frederick dit niet meer kan meemaken", zegt zijn vader Marc.

Het dodelijk verkeersongeval van woensdag 3 oktober 2018 op de Ruiseleedsesteenweg in Tielt zal nog heel lang blijven nazinderen bij de vele vrienden en familieleden van Frederick Cocquyt (36) uit Tielt. Die fatale dag was F.A. met zijn wagen op weg naar een bandencentrale langs de bewuste straat. Hij was echter te ver gereden, ging even aan de kant staan en kwam toen opnieuw de weg op. Hij zag Frederick, die met zijn motorfiets op pad was, niet aankomen. De klap kostte de Tieltenaar uiteindelijk zijn leven.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!