Lichaamsdeel gevonden in het kanaal bij Labadoux Festival

Achter deze wagens - dichtbij de struik - werd het lichaamsdeel in het water gevonden. © Foto FODI
Redactie KW

Op zondag omstreeks 20 uur ontstond er even paniek aan het Labadoux Festival in Ingelmunster, nadat bekend raakte dat er een lichaamsdeel – het zou om een been gaan – was gevonden in het kanaal

De akelige ontdekking gebeurde precies op de plaats waar de auto’s van de VIP’s en artiesten geparkeerd staan of dichtbij de ingang van de festivalweide. Er was vooral paniek, omdat men even voordien ook op zoek was naar een jongen die nergens meer te vinden was, maar uiteindelijk vond de mama haar 12-jarige zoon toch terug bij anderen leeftijdsgenoten.

De politiezone MIDOW en het parket werden opgeroepen. Volgens de jongste gegevens zou het lichaamsdeel toebehoren aan de bejaarde Kachtemnaar, die al enkele weken vermist is en waarvan er ook al in hetzelfde kanaal – maar dan aan de andere kant – een romp en zelfs zijn hoofd werden terug gevonden. Zijn lichaam werd zwaar toegetakeld door één of meerdere schepen, waardoor het lichaam niet in één keer naar boven kwam. Volgens onze informatie zouden ook nog zijn twee armen zoek zijn.

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier