Drie mensen naar het ziekenhuis na aanrijding tussen motor en fiets in Keiem

© ACK
Redactie KW

Op de Oostendebaan in Keiem, richting Beerst, is omstreeks 17 uur een ongeval gebeurd. Een motor kwam in botsing met een fietser ter hoogte van het kruispunt Leiemolenstraat/Oostendestraat.

De motor kwam uit de richting Oostende toen een vrouw van 81 met de fiets de rijweg vanuit de Leiemolenstraat wou dwarsen om naar huis te gaan. De motorrijder kon de fietser niet meer ontwijken en botste. De motorrijder en zijn bijzitster en ook de fietser kwamen ten val.

De motor kwam een eind verder tegen een paaltje tussen het fietspad en de rijweg tot stilstand. Alle betrokkenen zijn gewond. De bijzitster van de motor is er het ergst aan toe en werd met een mugheli naar het ziekenhuis in Brugge overgebracht, de bestuurder van de motor werd met de ziekenwagen weggebracht, de bejaarde vrouw liep enkele breuken op en werd met de ziekenwagen naar het ziekenhuis van Ieper gebracht.

Drie mensen naar het ziekenhuis na aanrijding tussen motor en fiets in Keiem
© JTV

De politie van de zone Polder kwam ter plaatse met drie combi’s, de Oostendestraat werd gedurende een uur afgesloten in beide richtingen vanaf het voetbalplein van Keiem aan het kruispunt met de Tervaetestraat en vanaf het kruispunt met de Wijnenedalestraat.

(ACK/JTV – foto’s ACK/JTV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier