Chauffeur knalt tegen geparkeerd voertuig terwijl hij met zijn gsm bezig is

Door de klap kwam de geparkeerde wagen tegen een andere geparkeerd voertuig terecht. Deze schoof dan nog eens op zijn beurt tegen een voertuig die voor hem geparkeerd stond. © GV
Redactie KW

In de Otegemstraat in Zwevegem gebeurde zondagavond omstreeks 20.45 uur een aanrijding.

De chauffeur van een zware personenwagen week lichtjes af van zijn rijvak en kwam tegen een geparkeerd voertuig terecht. Door de klap kwam deze tegen een ander geparkeerd voertuig terecht en deze schoof op zijn beurt nog eens op tegen een voertuig die voor hem geparkeerd stond. Het aanrijdende voertuig kwam, eveneens zwaar gehavend, een eind verderop tot stilstand.

Bij het ongeval vielen gelukkig geen zwaargewonden. Wel werd een zwangere passagier voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. De chauffeur zei dat hij met zijn gsm bezig was en zo verstrooid was.

Omdat een deel van de weg versperd was, ontstond er enige verkeershinder in de drukke Otegemstraat. Terwijl de politie de nodige vaststellingen deed, zorgde de brandweer voor de nodige signalisatie. Eens de wagens getakeld waren, mochten ze ook het wegdek reinigen.

(GV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier