Boezemvrienden komen om het leven op Kos:"Winky en Boone zullen enorm gemist worden"

03/08/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 02/08/18 om 16:54

Een vakantie onder maten is voor Frederic Boone en Kevin Vanterwyngen faliekant uitgedraaid: op het Griekse eiland Kos raakten ze met hun quad betrokken in een zwaar verkeersongeval en stierven ter plaatse. "Ik verlies niet alleen twee topwerknemers, maar ook twee goede vrienden", aldus Danny Eggermont. "Kevin was zelfs als een zoon voor mij."

Maandag 30 juli 2018, het is een dag met een gitzwart randje voor de familie en vrienden van Kevin Vanterwyngen (29) uit Zwevegem en Frederic Boone (31) uit Harelbeke. Toen verongelukten de boezemvrienden namelijk. Die dag hadden ze een quad gehuurd en reden rond in Psalidi, een populaire badplaats op het Griekse eiland Kos. Rond de middag sloeg het noodlot toe. De quad van de twee vrijgezellen week af van het rijvak en botste met een hoge snelheid met een bestelwagen. Beiden werden meters weggeslingerd. Ondanks het werk van de hulpdiensten overleden Frederic en Kevin.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!