Bestuurder van ongeval in Oostkamp opgepakt, vrouw nog in levensgevaar

23/07/18 om 10:34 - Bijgewerkt om 14:48

De bestuurder die maandagochtend in Oostkamp betrokken was bij een verkeersongeval is geïdentificeerd en wordt verhoord. Bij het ongeval raakte een 72-jarige fietsster uit Beernem levensgevaarlijk gewond.

Bestuurder van ongeval in Oostkamp opgepakt, vrouw nog in levensgevaar

Het ongeval gebeurde rond 8.15 uur op de rotonde aan het Europaplein in Oostkamp. Een fietsster werd er aangereden door een voertuig, al zijn de precieze omstandigheden van het ongeval nog onduidelijk. De 65-jarige bestuurder uit Oostkamp stopte niet, maar dankzij de ANPR-camera's in de buurt kon de bestuurder snel opgespoord worden. De verdachte wordt verhoord over de feiten. Er wordt ook nog onderzocht of er wel degelijk sprak was van vluchtmisdrijf, want mogelijk besefte de bestuurder niet dat hij betrokken was bij een ongeval.

De MUG-heli kwam overgevlogen en landde op de rotonde die door de politie even helemaal afgesloten werd. Na een kwartier verzorging ter plaatse werd de vrouw met de MUG-heli overgevlogen naar het AZ Sint-Jan in Brugge. Ze verkeert nog steeds in levensgevaar.

(JVM)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!