Autobestuurder rijdt hekken van hotel Vredehof in Sijsele aan flarden

De schade is enorm. © Davy Coghe
Piet De Ville
Piet De Ville Medewerker KW

In de nacht van zondag op maandag knalde een autobestuurder omstreeks 1.30 uur tegen enkele paaltjes en het hekken van hotel Vredehof in Sijsele. Het hekken en het betrokken voertuig zijn goed voor de schroot.

Het was hevig schrikken voor de uitbaters van hotel Vredehof in de Dorpsstraat in Sijsele, even buiten het dorpscentrum. “We werden opgeschrikt door een erg luide knal“, weet Martin Cottenjé, zaakvoerder van het hotel.

“Een autobestuurder die uit de richting van Maldegem kwam, bleek enkele paaltjes voor het hotel geramd te hebben en knalde uiteindelijk tegen het toegangshekken. De schade is enorm. Het hekken zal volledig vervangen moeten worden. De politie en de brandweer kwamen ter plaatse en de hulpdiensten waren wel een paar uur in de weer om alles te regelen. De bestuurder zelf heb ik niet gezien, maar ik vernam dat het alleszins om een man zou gaan. Zijn wagen leek alleszins rijp voor de schroot na die zware aanrijding. De man is hier eerst ter plaatse verzorgd en werd dan naar het ziekenhuis overgebracht”, aldus nog de zaakvoerder.

De man die de aanrijding veroorzaakte is een 31-jarige man uit Brugge. Hij raakte zwaargewond, maar is niet in levensgevaar. De man reed zonder geldig rijbewijs en was onder de invloed van alcohol.

(PDV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier