Veurne Lichte vrachtwagen rijdt zich vast onder brug in Veurne

Onder de brug over de Lovaart in Veurne heeft zich vrijdag opnieuw een ongeval voorgedaan met een vrachtwagen die wilde doorrijden. Een lichte vrachtwagen met twee inzittende haperde met het dak aan de onderkant van de brug.

Koksijde Zwaargewonde kraanman 2,5 uur lang gekneld in cabine nadat kraan inzakt

In de Bettystraat in Koksijde zat een kraanman donderdagavond twee en een half uur lang gekneld in de cabine van zijn kraan. Tijdens afbraakwerken zakte de werfkraan rond 17.45 uur door het plafond van de kelderverdieping. Het slachtoffer, een 44-jarige man uit Oostduinkerke, kon pas na heel wat moeite worden bevrijd met behulp van een telescopische kraan. Hij werd zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht met de mugheli.

Middelkerke Man (66) overlijdt ter plaatse na crash tegen garage in Middelkerke

Donderdagmiddag verloor een bestuurder, die van de overkant van de Koninginnelaan kwam in Middelkerke, de controle over zijn voertuig en botste tegen een muur en een garagepoort aan de andere kant van de weg. De man (66) uit Middelkerke is ter plaatse overleden.

Aalbeke Vrachtwagen verliest lading klinkers op snelweg in Aalbeke

Op de verkeerswisselaar van de E403 naar de E17 richting Frankrijk in Aalbeke (Kortrijk) heeft een Franse trucker dinsdagvoormiddag een lading klinkers verloren. De brandweer moest er aan te pas komen om de gevallen terrastegels in een container over te laden.