VIDEO Leerlingen Bellegemse basisschool voetballen met Rode Duivels

08/06/18 om 12:06 - Bijgewerkt om 15:04

Twee opvallende bezoekers vanmorgen op de Vrije Basisschool in Bellegem: Rode Duivels Thomas Vermaelen en Toby Alderweireld kwamen er over de vloer en voetbalden even mee met de leerlingen. De basisschool is een van de vijf Duivelse +-scholen van Ketnet.

VIDEO Leerlingen Bellegemse basisschool voetballen met Rode Duivels

Niets dan zwart, geel en rood vrijdag op de speelplaats van VBS Bellegem. De school won een wedstrijd van Ketnet en krijgt daarom bezoek van twee Rode Duivels, Toby Alderweireld en Thomas Vermaelen.

Ook de ploeg van Ketnet, inclusief de populaire wrapper Sander Gillis, tekenen present.

VIDEO Leerlingen Bellegemse basisschool voetballen met Rode Duivels

De leerlingen van de vrije basisschool in Bellegem zijn helemaal klaar voor het bezoek van twee Rode Duivels. De Bellegemse school is een van de vijf Duivelse +-scholen, een Ketnet-project, die vandaag bezoek krijgen van spelers van de nationale ploeg. (Video EDB)

Geplaatst door KW Kortrijk - Menen op vrijdag 8 juni 2018

De Bellegemse basisschool werd Duivelse +-school met hun project voor Pleegzorg Vlaanderen. Nog de hele dag staat het leven op school in het teken van het bezoek van de Duivels. Zo spelen de leerlingen onder meer een wedstrijd met de twee topverdedigers.

(EDB/OV)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!