VIDEO K3 bezorgt leerlingen De Ark in Oekene een onvergetelijke namiddag

30/03/18 om 15:12 - Bijgewerkt om 15:53

Honderden lachende gezichtjes verlieten vrijdagnamiddag basisschool De Ark. Met dank aan de drie jongedames van K3 die de kinderen een namiddag lang vermaakten.

Enkele weken geleden lanceerde VTM Kids een wedstrijd waarbij scholen een optreden van K3 konden winnen. Het was de bedoeling om een schooleigen nummer te lanceren. Een leuk idee, zo vonden ook juf Hanne, juf Wendy en juf Michelle en ze kregen meteen de hele school mee.

De ene groep ging aan het schrijven over hoe tof het wel niet is in basisschool De Ark, anderen zongen uit volle borst en de hele school, inclusief leerkrachten, figureerden mee in de bijhorende videoclip. Een professionele jury en het grote publiek mochten vervolgens oordelen. Er waren meer dan honderd filmpjes en uiteindelijk bleek basisschool De Ark er met kop en schouders bovenuit te steken.

VIDEO K3 bezorgt leerlingen De Ark in Oekene een onvergetelijke namiddag

© (Foto SB)

Dus mochten de leerlingen van De Ark zich opmaken voor het bezoek van Hanne, Klaasje en Marthe. De kinderen keken voor een keer niet uit naar de paasvakantie, maar wel naar die laatste middag voor de vakantie.

Delen

"Een halfuur lang brachten Hanne, Marthe en Klaasje de grootste hits"

De dames arriveerden rond de middag in de school, maar hielden zich nog verstopt voor de jongsten tot iets na twee uur. Toen zat iedereen verzameld in 't Forum, de centrale plaats in de school waar tal van activiteiten plaatsvinden. Een halfuur lang brachten ze de grootste hits, waaronder ook zomerhit Pina Colada. Het liedje waar de jongens en meisjes van De Ark een eigen versie op maakten.

VIDEO K3 bezorgt leerlingen De Ark in Oekene een onvergetelijke namiddag

© (Foto SB)

De kinderen zongen mee en waagden zich zelfs aan een dansje, een absolute topnamiddag. Zelfs burgemeester Kris Declercq, met officiële sjerp, ging gretig mee in de ambiance "We kregen veel aanvragen van mensen buiten de school zoals oud-leerlingen, ouders en grootouders om erbij te zijn, maar we hebben het bewust voor onze leerlingen gehouden", aldus directeur Geert Orgaer.

Na afloop was er nog heel even tijd voor een korte babbel, heel veel high fives en een fotootje met enkele kinderen.

(Video Stefaan Beel)

VIDEO K3 bezorgt leerlingen De Ark in Oekene een onvergetelijke namiddag

© (Foto SB)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!