VIDEO: Ayla Vanhuyse gaat voluit voor de titel van Miss Chaplin

10/11/18 om 10:26 - Bijgewerkt om 10:40

De 18-jarige Ayla Vanhuyse hoopt vanavond tot Miss Chaplin verkozen te worden. Haar campagne reikte tot in Leuven. De verkiezing vindt vanavond plaats in jeugdhuis in jeugdhuis Chaplin in Sint-Eloois-Winkel.

VIDEO: Ayla Vanhuyse gaat voluit voor de titel van Miss Chaplin

Ayla Vanhuyse (18) woont met haar ouders en oudere broer Tjardo in Lendelede, maar haar sociale leven speelt zich voor een groot stuk af in Sint-Eloois-Winkel. "Mijn vrije tijd gaat voornamelijk naar Chiro Nele", zegt de studente verpleegkunde.

Zowel de leiders van KSA als Chiro in Sint-Eloois-Winkel hebben ook hun inbreng in jeugdhuis Chaplin en het wekt dan ook geen verwondering dat Ayla kandidate is voor Miss Chaplin. Vier jongedames en vier stoere kerels dingen vanavond naar de titel van Miss en Mister Chaplin.

Vanavond moet Ayla zich net als de andere kandidates voorstellen, een liedje playbacken en een nog onbekende opdracht uitvoeren. Na een publieksronde volgt uiteindelijk de finale.

Een van de opdrachten die op voorhand moest uitgevoerd worden was reclame maken voor Herderkensbal, hét feest van het jeugdhuis op kerstdagavond 25 december. In bijhorende video zie je dat Ayla tot in Leuvense studentenkringen promotie ging maken voor het Herderkensbal.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!