Vernieuwbouw CLB Roeselare eindelijk af na twaalf jaar

16/03/18 om 13:30 - Bijgewerkt om 13:03

Twaalf jaar lang hebben medewerkers van het Centrum voor Leerlingenbegeleiding tussen het stof van verbouwingen moeten werken. Vanaf volgende week kunnen ze eindelijk opnieuw hun cliënten ontvangen in nette, neutrale ruimtes in plaats van op hun kantoor. Het gebouw, dat uit drie vleugels bestaat, was dringend aan vernieuwing toe. De infrastructuur dateerde immers van uit de jaren 50.

Vrijdag 16 maart is het moment, waar de medewerkers van het CLB al zo lang naar uitkeken, eindelijk daar. Het voorste gedeelte van hun gebouw werd volledig vernieuwd. Alles werd afgebroken en vanaf nul heropgebouwd. Sinds 2006 was het gebouw al in renovatie. De werken begonnen met het vervangen van de houten ramen. Daarna werden de medische circuits, de ruimtes waar ze leerlingen ontvangen voor het jaarlijks medisch onderzoek, aangepakt. Die renovaties liepen heel wat vertraging op.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!