TechnoTielt dompelt iedereen onder in wereld van kunststoffen en textiel

24/01/18 om 08:39 - Bijgewerkt op 25/01/18 om 14:12

Tielt is gaststad van een uniek evenement dat alle actoren uit de kunststoffen- en textielwereld bijeenbrengt onder de vlag TechnoTielt.

TechnoTielt dompelt iedereen onder in wereld van kunststoffen en textiel

De Academie voor de Toekomst, een initiatief van de POM West-Vlaanderen, organiseert TechnoTielt om de kunststof- en textielsector bij jongeren en en potentiële werknemers bekend maken.

"Het driedaags initiatief brengt de bezoeker in contact met tal van innovatieve processen, hightech processen, hightech producten en materialen die vaak achter de bedrijfsmuren verborgen blijven", duidt Veerle Breemeersch.

De driedaagse TechnoTielt heeft plaats in de Europahal op donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 februari. Naast een job- en een opleidingsbeurs gaat veel aandacht naar demo's en workshops. In totaal nemen 40 partners deel, 17 ondernemingen, 3 uitzendbureaus, 9 kennisinstellingen, 5 sectorfondsen en -federaties en 7 overheids- en middenveldorganisaties. Meer info op www.technotielt.be. (LVA)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!