Studeren in groep kan nog tot eind deze maand in de bib van Tielt

We zien enkele studenten met v.l.n.r. Brecht Detavernier, Margot Van der Straeten, Laure Van der Straeten, Thibaut Verbrugghe (achteraan), Aaron Vandecasteele (achteraan), Niels Mulier (vooraan) en Gauthier Devooght (vooraan).s © VVC
Redactie KW

Nog tot en met 31 januari kunnen studenten die in de blokperiode zitten opnieuw studeren in de polyvalente zaal van de bib in Tielt. Wij liepen eens binnen en zagen dat de studenten vlijtig aan het werk waren.

Niels Mulier (19) uit Wingene volgt het tweede jaar van de bacheloropleiding electromechanica aan Vives Brugge. “Ik ben hier vorig jaar voor de eindexamens komen studeren en dat is mij heel goed bevallen”, vertelt Niels. “Het is rustiger dan thuis en er is minder afleiding. Het is ook aangenaam om in groep te studeren omdat je ziet dat je niet alleen bent.”

Carpoolen

Gauthier Devooght (19) uit Wingene volgt het tweede jaar bachelor bouw aan Odisee in Aalst. “Ik ben meegekomen met Niels. We rijden beiden met de wagen, maar we carpoolen. Ik zit eigenlijk op kot in Aalst, maar voor mij is het ook leuker om hier te komen studeren. Het is een reden om tijdens de blok eens buiten te komen. We gaan ‘s middags een broodje eten en kennen ondertussen ook de andere studenten die hier komen”, vult Gauthier aan.

Op de foto v.l.n.r. Niels Mulier en Gauthier Devooght.
Op de foto v.l.n.r. Niels Mulier en Gauthier Devooght.© VVC

Niels heeft examens van 7 tot 25 januari. Gauthier heeft er van 11 tot 29 januari. Beiden maken de hele periode gebruik van de polyvalente zaal in de bib in Tielt.

Praktisch

De zaal is tijdens de openingsuren van de bib te bereiken via de hoofdingang op het Alexianenplein. Buiten de openingsuren kunnen de studenten binnengaan langs de deur op de Lakenmarkt 9. De polyvalente zaal is doorlopend open van maandag tot vrijdag van 9 tot 19.30 uur.

(VVC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier