Spelend einde van de vakantie in Roeselare met Barrier Vertier

Pieter Dewaele en Jonah Muylle (rechts) hebben zich alvast verkleed als stoere piraten. (Foto SB) © (Foto SB)
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Op het einde van de zomervakantie organiseert Jonah Muylle van De Schaduw al enkele jaren Barrier Vertier. Een namiddag speelplezier voor kinderen in de tuin van Grill De Barriere.

Jonah Muylle kennen we vooral als de man achter cultuurkapel De Schaduw. Sinds enkele jaren organiseert hij op het einde van de zomer ook Barrier Vertier, dit jaar op woensdag 29 augustus. “Sinds onze gezamenlijke studies communicatiebeheer in Gent ben ik goed bevriend met Pieter Dewaele, de zaakvoerder van Grill De Barriere”, vertelt Jonah Muylle. “We vinden het super om samen de schouders onder een avontuurlijke kindernamiddag te steken.”

“Het wordt opnieuw een fijne namiddag vol avontuur. Dit jaar kiezen we voor het thema ‘Pirateneiland’, kinderen die verkleed komen krijgen een extra verrassing. We mikken op kinderen van 4 tot 10 jaar, of daarrond, die zijn welkom van 14 tot 18 uur. Samen graven we schatten op, wagen ons aan een klimparcours, je hebt knutselen, schminken, springkasteel, een piratenkoets, zwaardgevecht, touwslingeren, maar ook verteltheater.”

Tickets

Tickets in voorverkoop kosten 7 euro, te bestellen via www.deschaduw.be. Aan de deur kost een ticket 10 euro. Ouders mogen gratis binnen en kunnen genieten op het terras.

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier