Ruben Desmidt zegt Torhoutse jeugddienst na negen mooie jaren vaarwel

11/08/18 om 07:00 - Bijgewerkt op 08/08/18 om 08:47

Goedlachs, speels, af en toe tegendraads, geen blad voor de mond en van de eerste tot de laatste seconde vol van het jeugdwerk. Ruben Desmidt heeft als jeugdanimator binnen de stedelijke jeugddienst negen jaar lang een parcours gereden dat gezien mag worden. Nu vindt hij het tijd voor iets anders. Hij wordt in september stafmedewerker bij de vzw Kortom. "Wat ik straks het meest zal missen? De samenwerking met de vele vrijwilligers. En zonder enige twijfel de fantastische speelpleinwerking op De Warande."

Ruben (32) woont met zijn vrouw Leen Ruysschaert (30) en hun dochtertje Flore (3) in Assebroek. Het koppel staat op het punt voor de tweede keer papa en mama te worden. Leen werkt als zelfstandige interieurarchitect. In zijn nieuwe job bij Kortom wordt Ruben stafmedewerker opleidingen. De vzw Kortom inspireert en ondersteunt de communicatiemedewerkers van overheden en straks zal Ruben voor hen over heel Vlaanderen congressen, studiedagen en opleidingen organiseren.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!