KSA Tielt bestaat 90 jaar en maakt zich op voor een feestweekend

© Foto WME
Redactie KW

Na de feestelijke jubileumviering in de Sint-Pieterskerk en een optocht in de centrumstraten met de begeleiding van de Koninklijke Harmonie Vermaak Na Arbeid gaat het jubileumfeest van de KSA dit weekend voort.

Op vrijdag 20 april volgt een eetfestijn in de Europahal. Het kip ‘n ribfestijn wordt nog opgefleurd door illusionist Stefan Paridaen, bekend van Belgium’s Got Talent. Inschrijven via de website aan 15 euro, ter plaatse te betalen.

Op zaterdag 21 april volgt er een spelnamiddag voor de leden van de KSA. ‘s Avonds is er de fuif ‘Project Y – Edition Rouge’, de zesde editie al. Opnieuw zakken er heel wat topdj’s af naar de Europahal. Kaarten kosten 5 euro in voorverkoop en 7 euro aan de deur.

Op zondag 22 april wordt het feestweekend afgesloten met een gezinsfietstocht (20 km, drie stops) en mountainbiketocht (35 km, één stop). Deelname kost 7 euro voor de gezinsfietstocht, 5 euro voor kinderen. Vooraf inschrijven is verplicht. Wie deelneemt aan de MTB-tocht betaalt 5 euro en kan ter plaatse inschrijven. Vertrekken gebeurt voor beide tochten tussen 13.30 en 15 uur aan de Europahal. (LDW)

Meer info en inschrijven via www.ksatielt.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier