Klacht tegen Facebookgroep de Nieuwe Groote Stooringe in Roeselare

07/12/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 06/12/18 om 09:56

De ondertussen beruchte vernieuwingsplannen van de scholengroep Sint-Michiel blijven nazinderen. Nu heeft Tine Vanneste, een van de twee externe beleidsondersteuners, ontslag genomen én dient ze klacht in tegen de Facebookgroep Nieuwe Groote Stooringe.

Net voor de start van de herfstvakantie werden de vernieuwingsplannen binnen de scholengemeenschap Sint-Michiel dat negen Roeselaarse en één Ardooise school groepeert definitief van tafel geveegd. Dat betekende echter niet dat alle samenwerkingsplannen tot het verleden behoren. "Scholen kunnen op individuele basis nog altijd gesprekken met elkaar aanknopen en de mogelijkheden van een samenwerking onderzoeken, maar dat is tegelijk geen verplichting", zei scholengroepvoorzitter Jan Vincent Lefere daarover in deze krant. "We hebben daarvoor twee externe en onafhankelijke ondersteuners aangesteld om scholen, die dat wensen, tijden...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!