Kinderkoor KiKoMo uit Moerbrugge zoekt nieuwe muzikale begeleider

Het Moerbrugse kinderkoor KiKoMo. © PH
Redactie KW

Het kinderkoor KiKoMo (Kinderkoor Moerbrugge) heeft de voorbije twee seizoenen mogen genieten van de pianobegeleidingen van Danyon Verhaeghe, als opvolger van koorleiders ‘juffrouw’ Caroline Verhaeghe en meester Frederik Duyck die er na 20 jaar wilden mee ophouden.

“Repeteren met een muzikant als Danyon was voor de KiKoMootjes een wekelijkse verwennerij”, vertelt Dirk Van de Caveye, directeur van VBS De Vaart. “Danyon staat nu echter op het punt om het masterdiploma piano te behalen en een verdere specialisatie volgend schooljaar. Dat verhindert hem om zijn engagement bij KiKoMo verder te zetten. Danyon heeft enkele jaren zijn liefde voor muziek kunnen doorgeven aan de kinderen en daarvoor zijn we hem heel dankbaar. Samen gaan wij nu op zoek naar een nieuwe muzikale begeleider. We denken op de eerste plaats aan een gitarist of een pianist.”

Alle tips zijn welkom bij: Roel Smedts, voorzitter KiKoMo: fb011763@skynet.be (0496 840 260) of Dirk Van de Caveye, directeur VBS De Vaart: directeur@devaart.net (0477 60 83 26). (PH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier