JC Ten Goudberge in Wevelgem maakte zich op voor Beachweekend

26/07/18 om 16:40 - Bijgewerkt om 16:37

Zand, een vuurtoren, zomerse drankjes en een eindeloze rij DJ's die van vrijdag tot zondag de sfeer erin houden. Wie dit alles wel ziet zitten hoeft dit weekend niet noodzakelijk richting de kust of Tomorrowland.

JC Ten Goudberge in Wevelgem maakte zich op voor Beachweekend

De jeugdclub organiseert na de successen van de voorbije jaren opnieuw hun beachweekend. Alles - letterlijk alles, wordt er bedolven onder het zand. De poorten van het zandfestijn gaan open op vrijdag om 16 uur. Een line-up van DJ's op Boiler Beach zorgen voor de muziek tijdens de barbecue. Op de afterparty kan de jeugd de spieren al wat los gooien voor het feest op zaterdag. Op zaterdagnamiddag trekken de sportievelingen hun sloffen uit voor een beachvolleybal tornooi, 's avonds is er dan de Beachparty. Zowel outdoor als indoor laten achtereenvolgens DJ's Audiowave, Growzy, Brooklyn (NL), Maddis en Donutz de beats weerklinken.

Op zondagnamiddag mogen kubbteams zich weer uitleven op het gelegenheidsstrand, een optreden van Mooneye sluit het weekend af op zondag om 18 uur.

(SLW)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!