Jadadde verhuist naar nieuwe lokalen in Ingelmunster

Jeugdschepen Enigo Vandendriessche (rechts) bracht al een bezoek aan de nieuwe jeugdlokalen, samen met enkele animatoren. Je bemerkt v.l.n.r. Jasmine Ciers, Michiel Debacker, Robin Deleu, Elise De Witte, Jennifer Derijckere, Joran Rabaut en Siebe Gevaert. (Foto FODI) © (Foto FODI)
Redactie KW

De jeugd kan straks al ravotten in en rond de nieuwe jeugdlokalen en dat tijdens de speelpleinwerking Jadadde. De nieuwbouw werd gerealiseerd in het sportpark in de Bollewerpstraat 92B.

In de voorbije week verhuisde de speelpleinwerking Jadadde alle materiaal van de oude locatie in het JOC naar de nieuwe jeugdlokalen. Vanaf maandag 2 juli verwelkomen ze daar de jongeren in de nieuwe accommodatie. Tot en met 24 augustus kunnen ze er ravotten met hun vriendjes/vriendinnentjes. Van 13 tot 17 uur voorzien de animatoren van speelplein Jadadde elke werkdag leuke activiteiten voor kinderen vanaf de derde kleuterklas tot en met het zesde leerjaar. Elke week is er op donderdag ook een uitstap voorzien. Voor en na de speelpleinwerking en de daguitstappen begeleidt Jadadde de ingeschreven kinderen naar Villa Max.

Buitenspeelruimte

Jadadde kan zich uitleven in splinternieuwe lokalen. Een ruime afgebakende buitenspeelruimte zorgt voor nog meer spelplezier. Ouders of hoofdleiding parkeren de auto op de parking van het sportpark, die op wandelafstand ligt van de nieuwe lokalen. Fietsen kan je achterlaten aan de lokalen.

Voor een kind kan langskomen naar de speelpleinwerking moeten ouders hem/haar eerst registreren via het loket vrije tijd op www.ingelmunster.be/loketvrijetijd. Enkel dan ben je verzekerd. Ondervind je problemen bij het registreren? Dan kan je altijd terecht in de bibliotheek. Je hoeft je niet langer vooraf in te schrijven. Aan de ingang van het speelplein checken de animatoren de kinderen in bij de start van de namiddag en uit wanneer ze het speelplein verlaten. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je voor de daguitstappen wel op voorhand inschrijven via het loket vrije tijd. Kostprijs: 3 euro (één namiddag spelen, inclusief een drankje en vieruurtje) en 10 euro (daguitstap). (Patrick D.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier