Is er sprake van sociale ongelijkheid bij ticketverkoop Torhoutse Kunstacademie?

20/04/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 19/04/18 om 11:00

Marijke Snauwaert en haar poetsvrouw Maria Danilova zijn misnoegd over de manier waarop de Torhoutse Kunstacademie de ticketverkoop voor haar leerlingenoptredens organiseert. Wat voor de voorbije voorstellingen van het evenement Applaus! het geval was, gebeurt nu ook voor de drie komende opvoeringen van de dansshow Elysium: de kaartjes worden enkel online verkocht en bovendien zonder dat de ouders of grootouders voorrang krijgen.

Marijke (55), die in de Rijselstraat woont, en Maria (38), die in de Verdonstraat woont, zijn bevriend sinds laatstgenoemde bij eerstgenoemde komt poetsen. Van Marijke neemt kleindochter Lieke (10) aan de dansshow Elysium van de Kunstacademie deel en van Maria treedt oudste zoon Timofey (12) op. Er hebben drie voorstellingen plaats, telkens in het cultuurcentrum de Brouckere: op vrijdag 25 mei om 19 uur en op zaterdag 26 mei om 15 uur en om 17.30 uur. De ticketverkoop start via de website van het cc komende zaterdag 21 april om 8 uur in de ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!