Drie dagen sfeer en ambiance tijdens Likkepotfeesten in Beveren

05/08/18 om 10:26 - Bijgewerkt op 03/08/18 om 11:27

Op vrijdag 10 augustus gaat de 37ste editie van de Likkepot van start. Deze feestdriedaagse van de KSA Bebo is een van de topevents in Beveren en lokt jaarlijks veel volk. "We bieden een programma voor jong en oud aan", aldus de organisatoren.

"Na ons geslaagd kamp in Bekkevoort zijn we deze week begonnen met de opbouw van onze Likkepot", zeggen oud-leider Willem Verstraete en huidig leider Briek Vanclooster. "Twee weken aan een stuk zijn we dagelijks met (oud-)leiders bezig om alles te sjorren en op te bouwen. Er komt heel wat bij kijken, maar het is altijd plezant om te doen. (lacht) Het opruimen de week erop is dat iets minder. Ondertussen zijn we al aan onze 37ste editie toe en is de Likkepot uitgegroeid tot een heuse Beverse traditie. Het is een volksfeest geworden. Veel leden, ex-leden, ouders... komen tijdens deze drie dagen eens langs en kunnen dan gezellig bijpraten."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!