Clics Koksijde zorgt een zomer lang voor speelplezier aan de kust

Staand van links naar rechts evenementenmanager dienst Toerisme Peter Bruneel, schepen van Toerisme en lid van het directiecomité VVV Dorine Geersens, Marketing Manager Clics Toys Jean Reusens, Diensthoofd Toerisme Mieke Ghesquiere, gemeenteraadslid en lid van het directiecomité VVV Ivan Vancayseele, Lore Van Aert van Clicformers & Magformorers. Zittend zien we van links naar rechts schepen Lander Vanhove, gemeenteraadslid en VVV-voorzitter Charlotte Castelein, Jolien Van Aert van Clicformers en op de voorgrond de eerste jeugdige bezoekers. © EDK
Redactie KW

De gemeente Koksijde en de Belgische speelgoedfabrikant Clics presenteren voor jonge en wat oudere kinderen (met ouders en grootouders) een zomer lang speelplezier.

Van 12 juli tot 27 augustus veroveren de Clics-blokjes het c.c. CasinoKoksijde. In de verschillende speelzones liggen voor de kinderen liefst 150.000 blokjes in 22 verschillende kleuren en ook accessoires zoals wielen klaar. Jongens en meisjes kunnen hun mooiste creaties maken in de themahoeken van onder andere Clics Build & Play, Zoo, Dinos, Racing, Heros, Glitter en Fashion! Gebrek aan inspiratie? Geen probleem, de bouwplannen helpen je op weg.

Kinderen kunnen in primeur met de splinternieuwe blokken van Clicformers spelen, een volledig nieuwe spelbeleving voor kleine constructeurs. Niemand gaat bovendien met lege handen naar huis. Aan de uitgang mag je namelijk een zakje Clics-blokjes meenemen. Met je blokken thuis kan je ook meedoen aan de grote bouwwedstrijd van Clics. Laad een foto of een video van je originele bouwwerk op op de website van Clics en wie weet win je een mooie prijs.

(EDK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier