Caroline uit Roeselare klaar voor het kroontje van Miss België

11/01/18 om 09:00 - Bijgewerkt op 10/01/18 om 17:36

Zaterdagavond vindt in Plopsa Theater De Planne de finale plaats van Miss België. De winnares mag zich een jaar lang het mooiste meisje van het land noemen. Tussen de kandidates zit er ook een Roeselaarse: Caroline Delforge uit de Zwaaikomstraat. Ze is een buitenbeentje, want als foormeisje trekt ze van kermis naar kermis. "Ik woon eigenlijk in heel het land, de perfecte Miss België", knipoogt ze.

Caroline Delforge (18) is een van de dertig kandidates voor de titel van Miss België. Officieel woont ze in de Zwaaikomstraat in Roeselare, maar in de praktijk is ze over heel het land terug te vinden. "Ik voel me een echte West-Vlaamse en Roeselaarse, maar eigenlijk kom ik overal. Ik heb het nooit anders geweten", vertelt Caroline. "Mijn ouders en grootouders zijn altijd een onderdeel van de kermis geweest en ik ging daarin mee. We trekken van stad naar stad en dat is best tof. Iedere plek is anders en ik voel me snel thuis, het is fijn om overal nieuwe mensen te leren kennen. We hebben een oliebollenkraam en wanneer mogelijk, help ik een handje. Ik houd van dat...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!