Oostendse strand bij de top 50 van Europa

05/12/18 om 10:56 - Bijgewerkt om 10:55

Op de website www.flightnetwork.com werden de 50 mooiste stranden van 2018 van Europa gekozen. Het strand van Oostende prijkt op een mooie 50e plaats.

Oostendse strand bij de top 50 van Europa

© Foto JR

Als je ziet welke stranden het Oostendse strand voorafgaan, dan is die 50e plaats zeker mooi. Op de website wordt het strand van Oostende zo voorgesteld: "Je verwacht waarschijnlijk niet dat een Belgische vakantie in een strandvakantie kan uitdraaien."

"Maar op het strand van Oostende zijn de zon en het zand maar enkele stappen verwijderd van het stadscentrum. Het meest populaire strand van Oostende wordt onderbroken van het centrum door een brede boulevard."

"Het is een familievriendelijk strand dat erg druk kan zijn op warme zonnige dagen, maar toch zal er steeds voldoende plaats zijn voor een strandwandeling of om op het strand te zonnebaden. Erg toegankelijk, strandredders op post en een reeks faciliteiten dichtbij: een bezoek aan het Oostendse strand is een must."

De eerste plaats ging naar het Griekse strand van Zakynthos: Shipwreck Beach.

(JR)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!