Basisschool 'Het Anker' organiseert mini-klimaatmars in Knokke-Heist

05/02/19 om 14:31 - Bijgewerkt om 14:30

De opwarming van het klimaat en de daaraan gekoppelde problemen voor onze planeet, laat ook de kinderen van de gemeentelijke basisschool Het Anker in Knokke-Heist niet los. Ze komen daarom de straat op voor een mini-klimaatmars.

Basisschool 'Het Anker' organiseert mini-klimaatmars in Knokke-Heist

© MM

De voorbije weken kwam het thema uitvoerig aan bod in de klassen. Het besluit dat we met z'n allen duurzamer moeten gaan leven is duidelijk. En de wil om dit aan de grote mensen kenbaar te maken is groot.

Om hun bezorgdheid te uiten, trekken leerkrachten en leerlingen op dinsdag 12 februari de straat op voor een mini-klimaatmars. Elke klas van de lagere afdeling heeft voor de gelegenheid een leuze bedacht en pancarten gemaakt waarbij ze de grote mensen oproepen om in actie te komen.

De groep start om 13.30 uur en vertrekt van op de grote speelplaats. Ouders, grootouders, leerlingen uit de omliggende scholen zijn van harte welkom om Het Anker te ondersteunen. Bij aankomst op school worden alle harten verwarmd met een kom verse soep, met veel liefde klaargemaakt door de kleutertjes van de school.

(MM)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!