Het fijne donkere lijntje van Donald Muylle jaagt keukenconcurrent de kast op

Redactie KW

Denis Thijs, zaakvoerder van meubelfabrikant Princess Meubels uit het Limburgse Zutendaal, noemt ‘het fameuze zwarte randje’ van Dovy Keukens achterhaald.

“Ik kan gewoon niet tegen leugens”, aldus Thijs, die op zijn blog hard uithaalt naar zijn bekende West-Vlaamse concurrent. “Muylle verklaart dat laminaat niet verkleurt, maar bijvoorbeeld laserkanten wel. Hoe kan hij dat beweren, terwijl die laserkanten nog maar pas op de markt zijn?”, vraagt hij zich af. “Die zijn aangebracht zonder lijm, met een laserstraal. Ik vind het niet kunnen dat met een campagne de mensen het oor wordt ingeblazen dat die kanten loskomen en vergelen.”

“Ik zit veertig jaar in het vak, en toen bestond die laminaatafboording, waar Donald Muylle zo hoog mee oploopt en doet alsof hij het warm water heeft uitgevonden, ook al. Met alle nadelen vandien. Als laminaat een stoot krijgt van een hard voorwerp, dan kwets je het. Maar het is uiteraard wel een pak goedkoper, dat is waar.”

Het Belang van Limburg polste bij Dovy Keukens naar een reactie, maar kreeg daarop een kort antwoord: “Wij wensen hierop niet te reageren.” Dat staat vandaag in de krant.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier