Voormalige landbouwer André Denoo (87) uit Torhout is overleden

Redactie KW

André Denoo is op 87-jarige leeftijd in het woonzorgcentrum Sint-Augustinus overleden. Hij werd in Torhout geboren en was de weduwnaar van Erna Eecloo, die vorig jaar in november gestorven is.

Ze waren al ruim 59 jaar getrouwd. Ze kregen vijf kinderen: Geert (getrouwd met Nicole Vandenbroucke), Marleen (getrouwd met Johan ‘t Jampens), wijlen Nadine, Freddy en wijlen Christelle. Er zijn zes kleinkinderen: Nick Denoo (samen met Aurélie Dewyn), Timo Denoo, Davy Roels (getrouwd met Sofie Bouillon), Els Roels (getrouwd met Angelo Bataillie), Frederik Standaert en Martijn Standaert.

André laat ook drie achterkleinkinderen na: Lotte, Jelle en Kobe. Hij heeft destijds samen met zijn vrouw aan landbouw gedaan op de ouderlijke hoeve Denoo in de Rozeveldstraat. De nadruk lag op veeteelt: varkens en melkkoeien. Hij hield van het buitenleven en fietste vroeger graag tussen de akkers en de weiden. Ook was hij lid van de Club van de Rustende Landbouwers. De uitvaartdienst heeft plaats op zaterdag 14 april om 10 uur in de kerk van Don Bosco.

(JS-Begr. Rommelaere)