Torhoutse wijk Driekoningen viert vormelingen in kerk Sint-Jozef Arbeider

In de kerk van Sint-Jozef Arbeider op de wijk Driekoningen kregen ruim twintig jongens en meisjes vorige zaterdag het vormsel toegediend. © Foto JS
Redactie KW

In de kerk van Sint-Jozef Arbeider op de wijk Driekoningen kregen ruim twintig jongens en meisjes vorige zaterdag het vormsel toegediend.

Dat gebeurde in het bijzijn van hun ouders en familie, de leerkrachten en de catechisten. Ze maakten er met z’n allen een stemmige viering van en konden aansluitend in prachtige weersomstandigheden feesten. De kinderen hadden zich voor het vormsel passend uitgedost: allen waren op hun paasbest. Ze poseerden net vóór de eucharistieviering samen met de vormheer nog snel even voor De Weekbode: Julian Ampe, Aimé Berlamont, Pieter Bogaerts, Kiliano Claerhout, Cruz Claeys, Hélène Claus, Seppe Declerck, Marie-Laure Decock, Sietse De Grande, Jana Denoo, Esteban Foré, Friedl Gevaert, Robbe Gilté, Emile Lanssens, Jennifer Taveirne, Indra Tyteca, Lowie Van Ackere, Marthe Vandromme, Victor Vangroenweghe, Elias Vanhove, Ares Vankeerberghen en Maya Verstraete.

(JS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier