Gouden jubileumfeest voor Antoon Vandenberghe en Suzanna Noyen

Antoon Vandenberghe en Suzanna Noyen vierden feest in Huis Mulle de Terschueren. © Foto WME
Redactie KW

Antoon Vandenberghe en Suzanna Noyen vierden hun gouden huwelijksverjaardag. Het koppel werd uitgenodigd naar Huis Mulle de Terschueren, waar ze vele felicitaties en een drankje aangeboden kregen.

“Wij vierden inderdaad onze gouden huwelijksverjaardag”, vertelt Antoon (71). “Van een echt feest kunnen we echter niet spreken. Ik ben die dag gevallen en kwam onverwacht in het ziekenhuis terecht. Mijn vrouw Suzanna (76) verblijft momenteel ook in het ziekenhuis, want het alleen zijn is voor haar onmogelijk. Ik ben afkomstig van Pittem en kom uit een gezin met vijf kinderen. Ik liep er school en begon op jonge leeftijd te werken. Ik was lasser van beroep en werkte vaak aan de metro’s in Brussel, aan de kerncentrales in Doel en kwam heel veel in Brugge voor allerhande laswerken.”

Vijf kleinkinderen

“Mijn vrouw is van Slijpe en zij komt uit een gezin van zeven kinderen. Ze ging er naar de lagere school en volgde daarna de naaischool. Ten slotte werd ze huisvrouw. We leerden elkaar kennen op het trouwfeest van mijn beste vriend. We gingen na ons huwelijk in Pittem wonen in de Tieltstraat. We verhuisden naar Egem en kwamen als laatste hier in Tielt aan in de Bruggestraat. Ons gezin werd uitgebreid met vier zonen. Intussen zijn er vijf kleinkinderen. Er zijn nog geen achterkleinkinderen, maar daar kan vlug verandering in komen”, lacht Antoon Vandenberghe tot slot. (NS)