Goud voor rasechte Waregemnaars Jacqueline en Dion

Jacqueline en Dion zijn vijftig jaar getrouwd en dat werd gevierd. (Foto HDV)
Redactie KW

Dion Arno en Jacqueline Merlier, die aan de Bremlaan wonen, werden door een afvaardiging van het schepencollege en de gemeenteraad gehuldigd in het stadhuis van Waregem voor hun gouden huwelijksjubileum.

Dion Arno is een rasechte Waregemnaar. Hij werd er geboren op 13 oktober 1944, liep er ook school en startte zijn beroepsloopbaan als wever in 1959 bij de firma Bekaert. Van 1964 tot 1969 werkte hij bij de firma Christiaens en van 1969 tot 2000 in de firma Concordia.

Vandaag werkt hij graag in de moestuin en daarnaast leest, fietst en wandelt hij graag en werkt hij graag op de computer. Dion Arno was lid van de Chiro, de KAJ, de KWB en Okra en nu is nog actief bij Tuinhier en Okra.

Jacqueline Merlier is ook een Waregemse. Ze werd geboren op 1 januari 1945 en ging er eveneens naar school. Jacqueline werkte als stikster van 1960 tot 1980 bij de firma Concordia. Vanaf 1980 stond ze volledig in voor de zorg van het huishouden en de opvoeding van de kinderen.

Koeken bakken

Haar hobby’s zijn fietsen, wandelen, breien, brood en koeken bakken. Jacqueline was vroeger erg actief in het verenigingsleven, als lid van de VKAJ, de KAV (nu Femma) en de Volkstuinen. Vandaag maakt Jacqueline nog altijd deel uit van Okra en Tuinhier.

In het huwelijk van Dion en Jacqueline werden twee kinderen geboren: Wim en Carla. Ze zijn ook de de trotse grootouders van Febe, Wout en Senne.

Lourdes

De jubilarissen houden heel wat mooie herinneringen over aan de trip naar Lourdes en de vakanties in Spanje, de Ardennen en aan onze Belgische kust.

(YVW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier