Gilbert De Cock uit Tielt is overleden

Redactie KW

In het ziekenhuis AZ Delta, campus Wilgenstraat, is Gilbert De Cock overleden op maandag 10 september. Hij werd geboren in Tielt op 18 februari 1949 en had dus de leeftijd van 69 jaar. Gilbert was de echtgenoot van Anny Vroman. Hij woonde in de Oude Pittemstraat in Tielt.

Tijdens zijn loopbaan was hij zelfstandige en deed in bakkerijgrondstoffen. Naast zijn job was hij vrijwillig brandweerman bij de brandweerpost van Tielt. Al 30 jaar was hij brandweerman. Gilbert was een heel sociaal persoon, die graag mensen rond hem heen had. Hij was behulpzaam en had een goed hart voor zijn medemens. Het was een brandweerman die klaar stond om mensen in nood te helpen en te steunen.

Hij was bovendien een echt familiemens. Hij was vader van drie dochters: Cynthia (Kristof Buyse), Patricia (Kristof Bossuyt) en Sabrina (Aristides Nunez). Hij had ook zes kleinkinderen.

De afscheidsliturgie zal plaatsvinden in de Sint-Pieterskerk in Tielt op zaterdag 15 september om 10.30 uur. Na de dienst volgt de plaatsing in de grafkelder op de begraafplaats van Tielt. (NS/Uitvrt. Viaene-Vinkcier)