Freddy en Jeannette vieren hun gouden huwelijksjubileum

© Davy Coghe
Redactie KW

Het koppel leerde elkaar destijds kennen op de werkvloer bij de CBRT, later Philips. Na hun huwelijk kregen ze een dochter, Miguela, die op het kabinet van de Brugse burgemeester werkt. Verder hebben ze nog een kleinkind, hun oogappel Chloé.

Freddy startte zijn carrière in de CBRT aan de Pathoekeweg en werkte later nog voor Townsend in Zeebrugge, bij Ghemar en bij Transport Minne. Jeannette startte er bij de CBRT en heeft er gewerkt tot Philips besloot om aan heel wat personeelsleden de gouden handdruk te geven. Freddy werkt graag in zijn tuin. Verder verzamelt hij heel wat, waaronder krantenartikels. Freddy kon zijn dochter Miguela steeds helpen aan informatie voor spreekbeurten op school.

Bij Jeannette ging alle tijd uit naar de kleindochter. Toen ze nog klein was, zorgde ze drie dagen per week voor Chloé en zowel Freddy als Jeannette stonden dagelijks aan de schoolpoort om haar af te halen op school. Het was burgemeester Renaat Landuyt die het koppel ging feliciteren met hun gouden huwelijksjubileum. (SR)