Frans Declerck uit Aarsele is overleden

Redactie KW

Op donderdag 29 maart is Frans Declerck na een korte opname van een viertal dagen overleden in het AZ Maria Middelares in Gent. Hij werd geboren in Aarsele op 3 februari 1930 en was de weduwnaar van Paula Vande Walle, die op 28 maart 2005 overleed.

Het koppel woonde in de Appelstraat in Aarsele en toen ze op pensioenleeftijd kwamen, verhuisden ze naar de Boerkestraat in Aarsele. Sinds een tweetal jaar verbleef Frans in een serviceflat aan het domein Kloosterhof in Wakken. Hij was actief lid van Okra. Hij legde graag een kaartje en vorig jaar werd hij zelf kaartkampioen. Daarnaast was hij een heel sociaal persoon, die graag een babbeltje sloeg met zijn medemens. Frans was vader van twee kinderen: Nancy en Chris (Conny Schoonbaert). Hij was grootvader van vier kleinkinderen. Frans had nog drie zussen en drie broers.

De uitvaartdienst vond plaats op maandag 2 april in de Sint-Martinuskerk in Aarsele. Zijn laatste rustplaats zal te vinden zijn in de familiegrafkelder op de plaatselijke begraafplaats. (NS-Uitvrt. J. Verbeke)