Erik en Claudette vieren 50ste huwelijksverjaardag

© Davy Coghe
Redactie KW

Het echtpaar Erik Christiaens (geboren in Merelbeke op 17 juli 1945) en Claudette De Clerck (geboren in Brugge op 12 februari 1944) uit de Legeweg in Sint-Andries vierde zondag hun gouden huwelijksjubileum in de lokalen van de Zeescouts Sint-Leo.

Het koppel groeide met elkaar op tijdens hun jeugdjaren. Al snel werden ze een koppel want op 2 september 1968 werd hun huwelijk voltrokken. Na hun huwelijk kregen ze één zoon David en intussen hebben ze ook nog vier kleinkinderen met Emmelien, Alec, Ines en Florian. Hun zoon en kleinkinderen wonen in Denderhoutem waar ze regelmatig heen gaan om het contact te behouden.

Erik en Claudette hebben gewerkt als bediende. Nu is Erik nog graag bezig met de tuin en huishoudelijk werk behalve wassen en strijken en koken. Alleen desserts kan hij maken en staat ook graag in voor de afwas. Samen hebben ze een zeer mooie reis gemaakt naar Canada en Amerika waar ze langs gingen bij neven en nichten. Het was schepen Martine Matthys die het koppel ging feliciteren met hun gouden huwelijksjubileum. (SR)