Cyrille De Jaeger, ex-zaakvoerder van In De Ratte in Schuiferskapelle, is overleden

Redactie KW

In het woonzorgcentrum OLV van Lourdes in Wakken is Cyrille De Jaeger overleden op zondag 19 augustus. Hij werd geboren op 6 januari 1934 in Tielt en is 84 jaar geworden. Hij is de echtgenoot van Juliette Deconinck.

Cyrille woonde sinds drie maanden in het woonzorgcentrum en voordien woonde hij samen met zijn vrouw in de Kapellestraat in Wakken. Hij was zaakvoerder van ‘In De Ratte’. Een broeken- en textielzaak die je kan vinden langs de Wingensesteenweg in Schuiferskapelle. Toen hij nog in zijn eigen huisje verbleef, trok hij iedere dag naar zijn winkel. De winkel was zijn leven. Als hij er een babbeltje kon slaan met zijn klanten voelde hij zich supergoed. Het was een echte handelsman die goed wist hoe hij zijn winkel draaiende kon houden.

Cyrille was vader van drie kinderen: Yannick (Guy Polfliet), Janko (Sylvie Desmet) en Robby. Hij was pepe van drie kleinkinderen.

De uitvaartdienst zal plaatsvinden op zaterdag 25 augustus om 10.30 uur in de parochiekerk van Wakken. Na de dienst volgt de bijzetting op de begraafplaats van Wakken. (NS/Uitvrt. Desmet)