Christine en Raphaël vieren goud: “Vieren jubileum in zelfde feestzaal als trouw”

Het gouden paar werd samen met dochter, schoonzoon en kleinzoon ontvangen in het gemeentehuis. © MVW
Redactie KW

Voor Christine Debouserie (72) en Raphaël Van Thuyne (73) werd het gouden huwelijksjubileum ook een moment om terug te denken aan het trouwfeest van 50 jaar geleden.

“Ons trouwfeest vond plaats in zaal Rembrandt in Vichte”, vertelden zij op de dag van de ontvangst en de hulde als gouden huwelijksjubilarissen in het gemeentehuis. “We vonden het goed 50 jaar later in dezelfde zaal met de familie ons feest als gouden huwelijkskoppel te vieren. Het was daar 50 jaar geleden goed, en dat is nog altijd het geval.” Uit het huwelijk werd Sylvie geboren.

Er is één kleinkind. Raphaël werkte altijd in de brouwerij Anglo Belge, ook toen er een fusie kwam met Christal Alken en Maes. Hij was trouwens 25 jaar kaderlid. Christine behoorde in de kliniek tot de kookploeg, na de geboorte van haar dochter werd zij huismoeder. “Op tijd en stond ergens gaan eten en regelmatig wandelen is een bezigheid. Ik ben ook supporter van SV Zulte Waregem, maar blijf dit seizoen op mijn honger zitten”, besluit Raphaël. (RMN)