Briljanten huwelijksjubileum voor Georgette en Jan

Georgette en Jan vieren 65 jaar huwelijk. (Foto HDV)
Redactie KW

Op zondag 24 juni vieren Jan Callens en Georgette Lobbens in woonzorgcentrum ‘De Meers’ hun briljanten huwelijksjubileum.

Ze leerden elkaar kennen in de oude kliniek in de Keukeldamstraat in Waregem. Jan Callens is een rasechte Waregemnaar. Hijwas secretaris van de Bierfeesten ‘Waereghem waer is die tijd’ en van Horeca West-Vlaanderen.

Hij is stichter en eresecretaris-schatbewaarder van de Zingende Sterren en erevoorzitter van Waregem Winkelstad.

Ruim 3.000 optredens

Georgette was uitbaatster van restaurant-café Zangershof, het lokaal Middenstand op de Markt inWaregem en na 10 jaar werd ze uitbaatster van ‘t Peerdeke in het Pand in Waregem.

Het briljanten echtpaar heeft drie kinderen: Piet, Rik en Bert. De familie telt acht kleinkinderen: Fien, Thomas, Marie, Ine, Rob, Jannes, Emile en Léonie, plus vier achterkleinkinderen: Henri, Arthur, Adam, Alexander. Nummer vijf is op komst.

Jan deed heel wat reisvoorstellingen in Duitsland en Oostenrijk met het cabaret. En 569 podiumoptredens in De Schakel, in cabaret en toneel. Zijn laatste optreden was in ‘De Meers’ op 12 juli 2017, op 90-jarige leeftijd, na meer dan 3.000 optredens. (YVW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier