André Nemegheer uit Tielt liet het leven

Redactie KW

André Nemegheer is thuis onverwacht overleden op zondag 14 oktober. Hij werd geboren in Tielt op 14 april 1929 en werd 89 jaar oud. Hij was de echtgenoot van Marie-Thérèse De Vlieger. Hij woonde langs de Wakkensesteenweg in Tielt en was landbouwer van beroep.

André was lid van Okra en van de kaartersclub De Poelbergvrienden. Wekelijks kwam hij samen met zijn vrienden om een spel te kaarten. André was een harde werker, die graag onder de mensen kwam en die nooit klaagde. Hij stond altijd klaar om iedereen te helpen en was een zorgzame man. Hij was tevens een helpende hand voor zijn gezinsleden.

André had vier kinderen: Nicole (Jan Nachtergaele), Danny (Christelle Vandevelde), Nadine (Frank Van Eenooghe), Marc (Chantal Verwilst). Hij was opa van zeven kleinkinderen en overgrootvader van zes achterkleinkinderen. Er is nog een achterkleinkindje op komst.

De plechtige uitvaartliturgie vindt op zaterdag 20 oktober om 10 uur plaats in de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Tielt. Na de dienst volgt de plaatsing in de familiegrafkelder op het stedelijk kerkhof. (NS/Uitvrt. Dhondt & Bockelandt)