Zoek Valentijn in de Roeselaarse etalages

De Roeselaarse handelaars belonen speurwerk met gastronomische etentjes. (foto Stefaan Beel) © (foto Stefaan Beel)
Peter Soete

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari kunnen de bezoekers van de Roeselaarse shoppingstraten op zoek naar vijf Cupido’s in de etalages. En winnen ze misschien een Valentijndiner op 14 februari in vijf gastronomische restaurants.

I-COR op De Munt was het prachtige decor waar de mensen van vzw Shopping & Centrum Roeselare het Valentijn weekend in Roeselare voorstelden. “Op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari kunnen de bezoekers van de Roeselaarse shoppingstraten naast romantisch winkelen ook op zoek gaan naar vijf Valentijntjes die in de etalage staan van vijf winkels”, vertelt Dorien Naert. “De engeltjes kunnen gespot worden in de Ooststraat, Vlamingstraat, Jan Mahieustraat, Grote Markt, Delaerestraat, Manestraat, Wallenstraat, Noordstraat en De Munt. Naast een Cupido-engeltje vindt men op het bord ook de tekst ‘Hier is Valentijn’.”

“Tot zondagavond 20 uur kan men de vijf locaties doorgeven op www.shoppingroeselare.be en maakt men kans op een diner voor twee op donderdag 14 februari bij De Ooievaar, Le Nord, De Witte Merel, De Huiskamer en Boury. Wie bovendien een Valentijnfoto laat maken in I-COR maakt kans op een etentje voor twee in Gastro Henri of een geschenk van Sleeplife.

(PS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier