Wouter Blomme leidt Unizo West-Vlaanderen

(foto Unizo)
Redactie KW

Oostendenaar Wouter Blomme wordt de nieuwe directeur van Unizo West-Vlaanderen. Dat heeft voorzitter Steve Ronse donderdagavond op de nieuwjaarsreceptie van de West-Vlaamse ondernemersvereniging bekendgemaakt. Hij volgt Frederik Serruys die eind vorig jaar afscheid nam van Unizo.

Wouter Blomme is 43 en komt van bij netbedrijf Fluvius waar hij verantwoordelijk was voor ‘public affairs en corporate communicatie’.

Uit zelfstandig nest

“Ik kom uit een zelfstandig nest”, zegt Wouter Blomme. “En ik weet dus maar al te goed wat de bezorgdheden van onze ondernemers zijn. Ik kijk niet alleen uit naar het intense contact met de leden en met het Unizo-team, maar ik wil ook een duidelijke stem zijn van onze West-Vlaamse ondernemers naar de overheid toe.” De nieuwe directeur gaat bij Unizo aan de slag op 1 april.

Prioriteiten

Er wacht hem een drukke tijd. De belangenvereniging wil ongetwijfeld een reeks West-Vlaamse prioriteiten bij de verkiezingskandidaten aankaarten. Over mobiliteit, over flexibele arbeidsmarkt, over administratieve vereenvoudiging, over sluitingstijden en koopjesperiodes en over ruimte om te ondernemen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier