Rubriek Economie

Word voor een dag hoofdsponsor van KV Kortrijk

12/01/19 om 08:58 - Bijgewerkt op 14/01/19 om 12:00

AGO Jobs & HR gaat met POM West-Vlaanderen en Start&Go een samenwerking aan waarbij op 17 maart voor een dag de truitjes van KV Kortrijk met een andere sponsor dan normaal zullen getooid zijn.

Word voor een dag hoofdsponsor van KV Kortrijk

Op 17 maart zal AGO Jobs & HR niet te zien zijn op de shirts van KV Kortrijk.Welke naam er dan wel op de shirtjes mag pronken, zal blijken na een juryselectie. © Belga

POM West-Vlaanderen en OC West zorgen met Start&Go voor ondersteuning van startende en groeiende ondernemers in West-Vlaanderen. Laat dat nu net de doelgroep zijn die voor zowel, AGO Jobs & HR, POM West-Vlaanderen als KV Kortrijk interessant is, en het plaatje is compleet.

Een jury selecteert op 5 februari de elf meest creatieve nieuwe ondernemers / finalisten die hebben ingetekend om deel te nemen aan deze stunt. Zij moeten de jury overtuigen. Nathalie Sintobin van Frucon heeft de leiding van een professionele jury. De hoofdprijs voor deze campagne is de prominente plaats als hoofdsponsor op het wedstrijdshirt tijdens de wedstrijd tegen Royal Antwerp FC.

Dat KV Kortrijk niet weigerachtig staat tegenover dit initiatief verklaart Karel-Jan Vercruysse, commercieel manager B2B als volgt: "Voor ons is dit project een uitgelezen kans om in contact te komen en ideeën uit te wisselen met enkele creatieve West-Vlaamse startende ondernemingen."

Interesse om voor een dag hoofdsponsor te worden van KV Kortrijk? Deelnemen kan via de website van Start&Go.

(MV)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!